Association

TravelBuzau este asociaţia non-guvernamentală, non-profit ce reprezintă judeţul Buzău în cadrul Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică a României (FAPT).  Organizaţia a fost fondată în 2010 sub denumirea “Asociaţia Monteoru Renaissance”. În 2014, aceasta a fost redenumită “Asociaţia TravelBuzau” – după bine-cunoscutul portal web www.travelbuzau.com, care, cu mai mult de 20.000 de vizitatori unici pe lună a devenit unul dintre cele mai vizitate site-uri ale unei destinaţii regionale în turism.

Scopul TravelBuzau este de a promova dezvoltarea durabilă a turismului sustenabil în judeţul Buzău şi de a prezerva eritajul istoric.

Buzau Valley – Valea Buzaului
Fondatoarea asociaţiei are rădăcini adânci în această regiune şi o vastă experienţă internaţională în dezvoltarea turistică.
 
Juranda Kirschner, preşedinta TravelBuzau, este descendenta familiei Zăinescu, Constantin Zăinescu fiind primar al Săratei Monteoru pentru mai mult de 40 ani şi, în acelaş timp, administrator al conacului Grigore Monteoru înainte de al doilea război mondial. Juranda a trăit în Polonia, Franţa şi Germania ani la rând. Împreună cu soţul său Thorsten,  neamţ de origine, care a lucrat ca şi consultant şi consilier guvernamental mai mult de 10 ani în toată lumea, au decis să se mute la Buzău şi să contribuie la promovarea acestui judeţ extraordinar de frumos şi necunoscut.
 
 
Aflaţi mai multe despre TravelBuzau: